Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Hoe Laat Opent Lidl Op Zondag? Alles Wat Je Moet Weten!

Hoe Laat Opent Lidl Op Zondag? Alles Wat Je Moet Weten!

Whats new in lidl in  start of October lets go and check it/ 1 more cheapest store in u/part 1

Hoe Laat Opent Lidl Op Zondag? Alles Wat Je Moet Weten!

Whats New In Lidl In Start Of October Lets Go And Check It/ 1 More Cheapest Store In U/Part 1

Keywords searched by users: hoe laat is de lidl open op zondag hoe laat is de lidl open op zondag tt. Gò Dầu, Gò Dầu, Tây Ninh, hoe laat is de lidl open op zondag Tp. Tây Ninh, Tây Ninh, tot hoe laat is de lidl open vandaag, hoe laat is dirk open op zondag, lidl open op zondag belgië, lidl open zondag duitsland, lidl openingstijden feestdagen 2023, tot hoe laat is de lidl open op zaterdag

1. Openingstijden van Lidl op zondag

Lidl is een populaire supermarktketen in Nederland met talloze vestigingen verspreid over het hele land. Veel mensen vragen zich af hoe laat Lidl op zondag open is. Het is belangrijk om te weten dat de openingstijden van Lidl op zondag kunnen variëren, afhankelijk van de locatie. Over het algemeen zijn de meeste Lidl-winkels op zondag geopend, maar de exacte openingstijden verschillen per filiaal.

Om te weten hoe laat Lidl op zondag open is, zijn er verschillende bronnen die u kunt raadplegen. Een nuttige en betrouwbare bron is de officiële website van Lidl. Op de website kunt u de sectie “Winkels en openingsuren” vinden. Hier kunt u de openingstijden van alle Lidl-winkels opzoeken, inclusief die op zondag. Daarnaast is het ook mogelijk om informatie te vinden op verschillende online platforms die zich richten op openingstijden van supermarkten, zoals Openingstijden.nl, Openingsurengids.be en Openingstijdengids.nl. Deze websites bieden gedetailleerde informatie over de openingstijden van Lidl op zondag.

2. Waar vind ik de openingstijden van Lidl op zondag?

Om de openingstijden van Lidl op zondag te vinden, kunt u verschillende bronnen raadplegen. Hier zijn enkele nuttige websites waar u deze informatie kunt vinden:

Lidl – Koopzondag bij Lidl: Deze website biedt een overzicht van alle Lidl-winkels die geopend zijn op zondag. U kunt de openingstijden van elk filiaal opzoeken en controleren of ze op zondag open zijn.

Lidl winkels open op zondag 22 oktober met openingsuren: Op deze website kunt u de exacte openingstijden van verschillende Lidl-winkels op zondag vinden. U kunt zoeken op locatie en de bijbehorende openingstijden bekijken.

Winkels en openingsuren: De officiële website van Lidl biedt gedetailleerde informatie over de openingstijden van alle Lidl-winkels in België, inclusief die op zondag.

Openingstijden Lidl | Is de Lidl nu open? Bekijk actuele tijden: Deze website biedt actuele informatie over de openingstijden van verschillende supermarkten, waaronder Lidl.

Lidl open op zondag 22 oktober: Op deze website kunt u de Lidl-winkels vinden die geopend zijn op zondag, inclusief de openingstijden.

Lidl Zondag Open Koopzondag Openingstijden Overzicht: Deze website geeft een overzicht van de openingstijden van Lidl op zondag en andere relevante informatie.

3. Welke Lidl-winkels zijn geopend op zondag?

De meeste Lidl-winkels zijn geopend op zondag, maar niet alle vestigingen hebben dezelfde openingstijden. Het is belangrijk om de specifieke openingstijden van het filiaal waar u naartoe wilt gaan te controleren. Op de eerder genoemde websites kunt u de Lidl-winkels vinden die geopend zijn op zondag en de bijbehorende openingstijden. Deze informatie kan per locatie verschillen, dus het is raadzaam om vooraf te controleren of de winkel daadwerkelijk open is.

4. Kunnen de openingstijden van Lidl op zondag variëren?

Ja, de openingstijden van Lidl op zondag kunnen variëren. Hoewel de meeste Lidl-winkels op zondag geopend zijn, kunnen de openingstijden verschillen per filiaal. Sommige winkels openen vroeg in de ochtend, terwijl andere pas later op de dag opengaan. Het is belangrijk om de specifieke openingstijden van uw lokale Lidl-winkel te controleren voordat u een bezoek brengt.

5. Hoe laat opent Lidl op zondag?

De exacte openingstijd van Lidl op zondag kan variëren. Het is afhankelijk van de locatie en het filiaal. Sommige Lidl-winkels openen al vroeg in de ochtend rond 8:00 uur, terwijl andere iets later opengaan, bijvoorbeeld om 9:00 uur. Om de precieze openingstijd van uw lokale Lidl-winkel op zondag te achterhalen, kunt u de eerder genoemde websites raadplegen.

6. Hoe laat sluit Lidl op zondag?

Ook het sluitingstijdstip van Lidl op zondag kan variëren. Sommige vestigingen sluiten de deuren al in de vroege avonduren, zoals om 18:00 uur, terwijl andere filialen pas rond 20:00 uur sluiten. Het is belangrijk om de specifieke sluitingstijden van uw lokale Lidl-winkel te controleren, omdat deze kunnen afwijken van dag tot dag. De eerder genoemde websites kunnen u helpen bij het vinden van de juiste informatie over de sluitingstijden van Lidl op zondag.

FAQs

1. Tot hoe laat is de Lidl open op zaterdag?

De sluitingstijden van Lidl op zaterdag kunnen ook variëren. Over het algemeen sluiten de meeste Lidl-winkels op zaterdag tussen 18:00 uur en 20:00 uur. Om de exacte sluitingstijd van uw lokale Lidl-winkel op zaterdag te weten te komen, kunt u de eerder genoemde websites raadplegen.

2. Is Lidl open op zondag in België?

Ja, Lidl is over het algemeen geopend op zondag in België. Net als in Nederland kunnen de openingstijden variëren per filiaal. U kunt de openingstijden van Lidl in België opzoeken op de officiële website van Lidl of op de eerder genoemde websites.

3. Is Lidl open op zondag in Duitsland?

Over het algemeen zijn de openingstijden van Lidl op zondag in Duitsland beperkt. In Duitsland gelden strikte wetten met betrekking tot de openingstijden van supermarkten op zondag. Hierdoor zijn veel Lidl-winkels in Duitsland op zondag gesloten. Het is raadzaam om de specifieke openingstijden van uw lokale Lidl-winkel in Duitsland te controleren.

4. Zijn er specifieke openingstijden van Lidl tijdens feestdagen in 2023?

De openingstijden van Lidl tijdens feestdagen kunnen variëren. Het is gebruikelijk dat supermarkten aangepaste openingstijden hebben tijdens feestdagen. Voor specifieke informatie over de openingstijden van Lidl tijdens feestdagen in 2023, kunt u de officiële website van Lidl raadplegen of contact opnemen met uw lokale Lidl-winkel.

5. Kan ik online de openingstijden van Lidl op zondag vinden?

Ja, zowel de officiële website van Lidl als de eerder genoemde openingstijd-websites bieden informatie over de openingstijden van Lidl op zondag. U kunt deze websites raadplegen om de exacte openingstijden van uw lokale Lidl-winkel op zondag te vinden.

Categories: Update 60 Hoe Laat Is De Lidl Open Op Zondag

Whats new in lidl in  start of October lets go and check it/ 1 more cheapest store in u/part 1
Whats new in lidl in start of October lets go and check it/ 1 more cheapest store in u/part 1

Waar Komt Een Nieuwe Lidl?

Hier zijn de nieuwe Lidl-filialen die binnenkort openen in Nederland. In Rotterdam zal er een nieuw filiaal geopend worden op de Paul Krugerstraat 220-222, terwijl het filiaal op het Zuidplein 622 permanente sluiting ondergaat. In Heemskerk opent er een nieuw filiaal op het Europaplein 20, terwijl het filiaal op Europaplein 1 sluit. Er zullen ook nog twee andere filialen geopend worden, maar de exacte plaats en straatnaam zijn nog niet bekend.

Hoe Heette De Lidl Vroeger?

De Lidl, een bekende supermarktketen, werd vroeger opgericht in 1930. De oorsprong van het bedrijf was een groothandel die werd opgericht door Joseph Schwarz. Destijds stond het bedrijf bekend onder de naam Schwarz Lebensmittel-Sortimentsgroßhandlung.

Waarom Heet De Lidl Lidl?

Waarom heet de Lidl Lidl? Deze vraag gaat over de oorsprong van de naam van de supermarktketen Lidl. De naam Lidl is afgeleid van Ludwig Lidl, een leraar in het beroepsonderwijs. Om de nieuwe supermarkt te mogen noemen, heeft Schwarz de naam voor 1.000 mark van Ludwig Lidl gekocht. Schwarz besloot zijn eigen naam niet te gebruiken omdat deze te veel leek op ‘Schwarzmarkt’, wat verwijst naar de zwarte markt. Dit gebeurde op 23 juli 2014.

Kan Je Online Bestellen Bij De Lidl?

Je kunt online bestellen bij de Lidl door de volgende stappen te volgen: Selecteer de gewenste kleur, maat en/of variant van het artikel dat je wilt bestellen en geef aan hoeveel stuks je wilt hebben. Nadat je dat hebt gedaan, klik je op de knop “In winkelwagen”. In de rechterbovenhoek van het scherm zie je hoeveel artikelen je hebt geselecteerd en wat de totale kosten hiervan zijn.

Gevonden 23 hoe laat is de lidl open op zondag

Dit Doen Supermarkten Voor De Veiligheid Van Ouderen | Koken & Eten | Ad.Nl
Dit Doen Supermarkten Voor De Veiligheid Van Ouderen | Koken & Eten | Ad.Nl
Op Deze Dag Gaat De Nieuwe Lidl In Rijswijkbuiten Open | Al Het Nieuws Uit  Rijswijk
Op Deze Dag Gaat De Nieuwe Lidl In Rijswijkbuiten Open | Al Het Nieuws Uit Rijswijk

See more here: toplist.brokengroundgame.com

Learn more about the topic hoe laat is de lidl open op zondag.

See more: blog https://toplist.brokengroundgame.com/category/opmerkelijk

Để lại một bình luận

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *