Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Fenty Make-Up: De Beste Producten Voor Een Stralende Look

Fenty Make-Up: De Beste Producten Voor Een Stralende Look

RIHANNA'S SUMMER FENTY FACE MAKEUP TUTORIAL | FENTY BEAUTY

Fenty Make-Up: De Beste Producten Voor Een Stralende Look

Rihanna’S Summer Fenty Face Makeup Tutorial | Fenty Beauty

Keywords searched by users: fenty make up Fenty Beauty, fenty beauty pro filt’r, Savage X Fenty, Fenty Skin, Fenty lipstick, Fenty Beauty Sephora, Fenty beauty by Rihanna, Rare Beauty

Wat is Fenty Makeup?

Fenty Makeup, ook bekend als Fenty Beauty, is een cosmeticamerk dat in 2017 is opgericht door de beroemde zangeres Rihanna. Het merk staat bekend om zijn inclusieve assortiment van producten die geschikt zijn voor alle huidtinten en -types. Fenty Makeup heeft de beauty-industrie revolutionair veranderd door een breed scala aan foundations, concealers, lipsticks en andere make-upproducten aan te bieden die geschikt zijn voor mensen van alle etnische achtergronden.

Rihanna wilde ervoor zorgen dat iedereen zich vertegenwoordigd voelde in de make-upwereld, dus heeft ze Fenty Makeup ontwikkeld met het oog op diversiteit en inclusiviteit. Het merk heeft de normen verlegd door 40 verschillende tinten foundation aan te bieden, waardoor het voor mensen met een donkere huid gemakkelijker werd om de juiste kleur te vinden.

Naast het aanpakken van diversiteit, staat Fenty Makeup ook bekend om zijn hoogwaardige formules en innovatieve producten. Het merk streeft ernaar om producten van de beste kwaliteit te leveren, zodat iedereen kan genieten van een prachtige make-upervaring.

Geschiedenis en oprichting van Fenty Beauty

Fenty Beauty werd opgericht in september 2017 en was meteen een groot succes. Rihanna werkte nauw samen met Kendo Brands, een dochteronderneming van LVMH, om haar visie voor het merk te realiseren. Haar doel was om een beautymerk te creëren dat toegankelijk was voor iedereen, ongeacht hun huidskleur of type.

De lancering van Fenty Beauty veroorzaakte een revolutie in de beauty-industrie, omdat het merk direct erkenning kreeg vanwege zijn inclusieve assortiment. De 40 tinten van de Pro Filt’r foundation werden geprezen omdat ze geschikt waren voor een breed scala aan huidtinten, waardoor vrouwen met een donkere huid eindelijk foundation konden vinden die perfect bij hun teint paste.

Sinds de oprichting heeft Fenty Beauty verschillende prestigieuze prijzen gewonnen en heeft het een grote schare loyale fans opgebouwd. Rihanna blijft haar assortiment uitbreiden en introduceerde later Savage X Fenty (haar lingeriecollectie) en Fenty Skin (haar huidverzorgingslijn), waarmee ze haar invloed in de beauty-industrie versterkte.

Productlijn van Fenty Make-up

Fenty Makeup heeft een uitgebreid assortiment aan producten die geschikt zijn voor alle make-upliefhebbers. Hier zijn enkele van de belangrijkste categorieën in het assortiment van Fenty Beauty:

1. Foundation: De Pro Filt’r foundation staat bekend om zijn uitgebreide kleurengamma en langhoudende formule. Het biedt een medium tot volledige dekking en zorgt voor een vlekkeloze teint.

2. Concealer: De Pro Filt’r Instant Retouch concealer helpt bij het camoufleren van oneffenheden, donkere kringen en andere imperfecties. Het heeft een lichte en comfortabele formule.

3. Lipstick: Fenty Beauty biedt een breed scala aan lipproducten, waaronder mat, glanzend en metallic lipsticks. Ze hebben verschillende kleuropties die passen bij elke voorkeur.

4. Highlighter: De Killawatt Freestyle Highlighter is een van de meest populaire producten van Fenty Beauty. Het geeft de huid een stralende gloed en kan zowel subtiel als intens worden aangebracht.

5. Oogschaduw: Fenty Beauty heeft verschillende oogschaduwpaletten met verschillende kleurenschema’s. Deze paletten bieden zowel neutrale als gewaagde kleuren, zodat je verschillende looks kunt creëren.

6. Tools en accessoires: Fenty Beauty biedt ook make-up tools en accessoires, zoals kwasten, sponsjes en wimpers, om je make-uproutine compleet te maken.

Populaire producten van Fenty Beauty

Fenty Beauty heeft enkele geweldige producten die bij veel make-upliefhebbers geliefd zijn. Hier zijn een paar populaire producten van het merk:

1. Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation: Deze foundation is geliefd om zijn uitgebreide kleurengamma en matte finish. De formule is langhoudend en zorgt voor een vlekkeloze teint.

2. Gloss Bomb Universal Lip Luminizer: Deze lipgloss geeft de lippen een prachtige glans en hydrateert ze tegelijkertijd. Het is verkrijgbaar in verschillende tinten die geschikt zijn voor alle huidtinten.

3. Match Stix Matte Skinstick: Deze multifunctionele stick kan worden gebruikt als concealer, contour of om oneffenheden te verbergen. De formule is gemakkelijk blendbaar en biedt een natuurlijke finish.

4. Killawatt Freestyle Highlighter: Deze highlighter heeft een zachte, boterachtige textuur en kan zowel subtiel als intens worden aangebracht. Het geeft de huid een prachtige glans.

5. Flyliner Longwear Liquid Eyeliner: Deze eyeliner heeft een intense zwarte kleur en een vloeibare formule die gemakkelijk aan te brengen is. Het zorgt voor een strakke, perfecte winged eyeliner-look.

Hoe Fenty Makeup te gebruiken?

Het gebruik van Fenty Makeup is eenvoudig en gemakkelijk, zelfs voor beginners. Hier zijn enkele stappen om je op weg te helpen:

1. Voorbereiding van de huid: Reinig je gezicht grondig om ervoor te zorgen dat je een schone canvas hebt voor het aanbrengen van make-up. Breng een vochtinbrengende crème aan om de huid te hydrateren.

2. Foundation: Kies de juiste kleur Pro Filt’r foundation die overeenkomt met je huidskleur. Breng een kleine hoeveelheid aan op je gezicht en blend het goed uit met een foundationkwast of spons.

3. Concealer: Breng de Pro Filt’r Instant Retouch concealer aan op eventuele donkere kringen, puistjes of andere oneffenheden die je wilt camoufleren. Blend het zachtjes uit met je vingers of een concealerkwast.

4. Oogmake-up: Breng oogschaduw aan op je oogleden met behulp van de gewenste kleuren uit het Fenty Beauty-oogschaduwpalet. Breng een dunne lijn eyeliner aan langs je bovenste wimperlijn en maak de look af met mascara.

5. Lippen: Breng de gewenste Fenty Beauty lipstick of lipgloss aan op je lippen voor een prachtige afwerking. Als je wilt, kun je ook een lipliner gebruiken om de lipcontouren te definiëren.

6. Finishing touch: Breng een kleine hoeveelheid Killawatt Freestyle Highlighter aan op je jukbeenderen, neusbrug en cupidoboog voor een stralende gloed. Gebruik een blush om wat kleur toe te voegen aan je wangen.

Waar te kopen: Fenty Beauty-verkooppunten

Fenty Beauty-producten zijn verkrijgbaar op verschillende plaatsen, zowel online als in fysieke winkels. Hier zijn enkele bekende verkooppunten:

1. Officiële website: De Fenty Beauty-producten kunnen worden gekocht via de officiële website van het merk, [Fenty Beauty by Rihanna | Beauty for All – Fenty Beauty](https://fentybeauty.com/).

2. Sephora: Sephora is een bekende cosmeticawinkel en biedt een breed scala aan Fenty Beauty-producten. Je kunt ze zowel online als in de winkels vinden. [Fenty Beauty by Rihanna](https://www.sephora.com/brand/fenty-beauty-rihanna).

3. Boots: Boots is een populaire drogisterijketen in het Verenigd Koninkrijk en verkoopt ook Fenty Beauty-producten. [Fenty Beauty + Fenty Skin](https://www.boots.com/fenty-beauty).

4. Lazada: Lazada is een populaire online marktplaats en biedt Fenty Beauty-producten aan in verschillende landen. [Tạo Khối Fenty Giá Tốt T10/2023 | Mua tại Lazada.vn](https://www.lazada.vn/tag/tao-khoi-fenty/).

5. Instagram: Fenty Beauty heeft ook een officieel Instagram-account waar ze productupdates delen en directe aankopen mogelijk maken. [FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty)](https://www.instagram.com/fentybeauty/).

6. Mint Cosmetics: Mint Cosmetics is een online winkel die Fenty Beauty-producten aanbiedt. [Fenty Beauty – Mint Cosmetics – Save The Best For You!](https://mint07.com/brand/fenty-beauty/).

Fenty Beauty heeft een groot aantal distributeurs over de hele wereld, dus het zou niet moeilijk moeten zijn om hun producten te vinden.

FAQs

1. Wat betekent Fenty?

Fenty is de achternaam van Rihanna. Ze koos ervoor om haar beautymerk “Fenty” te noemen omdat het persoonlijk en betekenisvol voor haar was.

2. Zijn Fenty Beauty-producten dierproefvrij?

Ja, Fenty Beauty is een dierproefvrij merk. Ze voeren geen tests uit op dieren en zijn gecertificeerd als wreedheidvrij door organisaties zoals PETA.

3. Biedt Fenty Beauty ook huidverzorgingsproducten aan?

Ja, naast make-up heeft Fenty Beauty ook een huidverzorgingslijn genaamd Fenty Skin. Deze lijn biedt producten aan zoals cleansers, toners en moisturizers.

4. Zijn Fenty Beauty-producten geschikt voor alle huidtinten?

Ja, Fenty Beauty staat bekend om zijn inclusieve assortiment en biedt producten aan die geschikt zijn voor alle huidtinten. Ze hebben een uitgebreid kleurengamma voor hun foundations, concealers en andere make-upproducten.

5. Wat zijn enkele populaire producten van Fenty Beauty?

Enkele populaire producten van Fenty Beauty zijn de Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation, de Gloss Bomb Universal Lip Luminizer en de Killawatt Freestyle Highlighter.

6. Waar kan ik Fenty Beauty-producten kopen?

Fenty Beauty-producten zijn verkrijgbaar op de officiële website, Sephora, Boots, Lazada, Instagram en Mint Cosmetics. Ze zijn ook verkrijgbaar bij geselecteerde winkels over de hele wereld.

7. Zijn Fenty Beauty-producten geschikt voor alle huidtypes?

Ja, Fenty Beauty-producten zijn geschikt voor alle huidtypes. Ze bieden producten aan die hydrateren, matteren en de huid verbeteren, zodat iedereen de juiste producten kan vinden die passen bij hun behoeften.

8. Zijn Fenty Beauty-producten duurzaam?

Fenty Beauty zet zich in voor duurzaamheid en probeert voortdurend hun verpakkingsmaterialen te verbeteren om milieuvriendelijker te zijn. Ze streven ernaar om duurzaamheid te integreren in hun productieprocessen.

9. Kan ik Fenty Beauty-producten retourneren?

De retourbeleidsregels variëren afhankelijk van de plaats waar je de Fenty Beauty-producten koopt. Het is raadzaam om de retourvoorwaarden van de specifieke winkel of website te controleren voordat je een aankoop doet.

10. Wordt er wereldwijd verzonden door Fenty Beauty?

Ja, Fenty Beauty verzendt wereldwijd naar verschillende landen. De beschikbaarheid kan echter per locatie verschillen, dus het is het beste om de officiële website of een geautoriseerde retailer te raadplegen om de specifieke verzendopties voor jouw land te controleren.

Met Fenty Makeup kun je genieten van hoogwaardige producten die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van alle make-upliefhebbers. Of je nu op zoek bent naar een perfecte foundation, een opvallende lipkleur of een stralende highlighter, Fenty Beauty heeft voor elk wat wils. Verken het assortiment en ontdek waarom het merk zo populair is geworden in de beauty-industrie.

Categories: Verzamelen 61 Fenty Make Up

RIHANNA'S SUMMER FENTY FACE MAKEUP TUTORIAL | FENTY BEAUTY
RIHANNA’S SUMMER FENTY FACE MAKEUP TUTORIAL | FENTY BEAUTY

Fenty Beauty

Fenty Beauty: Het ultieme gids voor revolutionaire schoonheid

Inleiding

Fenty Beauty is een revolutionair cosmeticamerk dat in 2017 werd gelanceerd door de beroemde zangeres Rihanna. Het merk is al snel een favoriet geworden onder make-upliefhebbers over de hele wereld vanwege zijn baanbrekende benadering van inclusiviteit in de schoonheidsindustrie. Met een breed scala aan producten die geschikt zijn voor alle huidtinten en -types, heeft Fenty Beauty de normen van de industrie verhoogd en een nieuwe standaard gezet voor diversiteit en representatie. In dit artikel duiken we diep in de wereld van Fenty Beauty en ontdekken we waarom het zo’n gamechanger is.

De visie van Fenty Beauty

Fenty Beauty heeft als missie om schoonheidsproducten te produceren die voor iedereen toegankelijk zijn, ongeacht hun huidskleur of achtergrond. Rihanna zelf was gefrustreerd door het gebrek aan diversiteit in de schoonheidsindustrie en besloot om verandering te brengen. Ze begreep dat mensen van verschillende etnische achtergronden unieke behoeften hebben als het gaat om make-up, en ze wilde ervoor zorgen dat iedereen zich vertegenwoordigd kon voelen.

Het assortiment van Fenty Beauty

Fenty Beauty heeft een breed scala aan producten die alles omvatten, van foundation en concealer tot lippenstift en oogschaduw. Een van de meest geprezen producten van het merk is de Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation, die verkrijgbaar is in maar liefst 50 verschillende tinten. Deze foundation heeft de standaard gezet voor inclusieve huidverzorging, omdat mensen met alle huidtinten de perfecte kleur kunnen vinden die past bij hun unieke teint.

Een ander populair product is de Killawatt Freestyle Highlighter, die verkrijgbaar is in verschillende prachtige kleuren om de jukbeenderen te accentueren en de huid een stralende gloed te geven. Het merk biedt ook lipproducten zoals de Gloss Bomb Universal Lip Luminizer en de Stunna Lip Paint, die beide geliefd zijn bij make-upliefhebbers vanwege hun kwaliteit en duurzaamheid.

De filosofie van inclusiviteit

De grootste impact van Fenty Beauty is ongetwijfeld de focus op inclusiviteit. Het merk heeft de schoonheidsindustrie gedwongen om haar aanpak te heroverwegen en te erkennen dat alle huidtinten en -types belangrijk zijn. Door een breed scala aan tinten en ondertonen aan te bieden, heeft Fenty Beauty ervoor gezorgd dat mensen van alle etnische achtergronden zich vertegenwoordigd voelen in de make-upwereld.

Daarnaast heeft Fenty Beauty ook modellen met verschillende huidtinten en lichaamstypes betrokken bij hun marketingcampagnes. Door diversiteit te omarmen en te vieren, heeft het merk een krachtige boodschap gestuurd naar de schoonheidsindustrie en de samenleving als geheel.

Veelgestelde vragen over Fenty Beauty

Q: Waar kan ik Fenty Beauty-producten kopen?
A: Fenty Beauty-producten zijn verkrijgbaar op de officiële website van het merk (fentybeauty.com), evenals bij geselecteerde Sephora-winkels en online op sephora.com. Ze zijn ook verkrijgbaar bij geselecteerde Boots-winkels (boots.com) en op andere e-commerceplatforms zoals Lazada (lazada.vn).

Q: Is Fenty Beauty dierproefvrij?
A: Ja, Fenty Beauty is trots op het feit dat het een dierproefvrij merk is. Het merk test zijn producten niet op dieren en is gecertificeerd door organisaties zoals PETA.

Q: Zijn Fenty Beauty-producten geschikt voor alle huidtinten?
A: Absoluut! Fenty Beauty is er trots op dat het een breed scala aan tinten en ondertonen biedt om aan de behoeften van alle huidtinten te voldoen. Het maakt niet uit of je een lichte of donkere huid hebt, er is altijd een geschikte tint beschikbaar.

Q: Wat maakt Fenty Beauty anders dan andere merken?
A: Fenty Beauty onderscheidt zich door zijn ongeëvenaarde inzet voor inclusiviteit. Het merk heeft de normen verhoogd en heeft een revolutie teweeggebracht in de schoonheidsindustrie door te bewijzen dat alle huidtinten en -types belangrijk zijn. Daarnaast staat Fenty Beauty bekend om de hoogwaardige kwaliteit van zijn producten en zijn innovatieve formules.

Conclusie

Fenty Beauty heeft de schoonheidsindustrie op zijn kop gezet door inclusiviteit en diversiteit centraal te stellen. Met een breed scala aan producten die geschikt zijn voor alle huidtinten en een sterke nadruk op kwaliteit en innovatie, heeft Fenty Beauty een nieuwe standaard gezet voor wat mogelijk is in de wereld van make-up. Door mensen van alle etnische achtergronden te vertegenwoordigen, heeft het merk een belangrijke boodschap gestuurd naar de industrie en de samenleving als geheel. Fenty Beauty zal zeker nog vele jaren een invloedrijk merk blijven, dat mensen van over de hele wereld inspireert om hun eigen schoonheidsnormen te omarmen.

Referentie Materialen:
– Fenty Beauty by Rihanna | Beauty for All – Fenty Beauty + … (fentybeauty.com)
– Fenty Beauty by Rihanna (sephora.com)
– Fenty Beauty + Fenty Skin (boots.com)
– Tạo Khối Fenty Giá Tốt T10/2023 | Mua tại Lazada.vn (lazada.vn)
– FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty) op Instagram
– Fenty Beauty – Mint Cosmetics – Save The Best For You! (mint07.com)

Fenty Beauty Pro Filt’R

Fenty Beauty Pro Filt’r: Een Gids naar een Prachtige Teint

Fenty Beauty Pro Filt’r is een van de meest geprezen make-upproducten op de markt. Dit revolutionaire product, gelanceerd door Rihanna’s merk Fenty Beauty, heeft de cosmetica-industrie op zijn kop gezet en heeft een cultstatus bereikt onder beauty liefhebbers over de hele wereld. In deze uitgebreide gids zullen we diepgaand ingaan op het Fenty Beauty Pro Filt’r-assortiment, inclusief de voordelen, gebruiksinstructies en waarom het zo populair is geworden.

Wat is Fenty Beauty Pro Filt’r?

Fenty Beauty Pro Filt’r is een assortiment foundations en concealers die zijn ontworpen om een perfecte teint te creëren. Het merk, opgericht door de iconische zangeres Rihanna, staat bekend om het leveren van hoogwaardige make-upproducten die geschikt zijn voor diverse huidtinten. Met de Pro Filt’r-foundationlijn wil Fenty Beauty ervoor zorgen dat iedereen, ongeacht hun huidskleur of -type, de juiste match kan vinden.

Wat maakt Fenty Beauty Pro Filt’r zo bijzonder?

Fenty Beauty Pro Filt’r is niet zomaar een typische foundation. Het heeft enkele unieke kenmerken die het onderscheiden van andere merken op de markt. Een van de belangrijkste factoren is de inclusiviteit van het merk. Rihanna heeft bewust gekozen voor een breed scala aan huidtinten om ervoor te zorgen dat er voor elke vrouw een perfecte match is. Hiermee heeft ze de normen in de schoonheidsindustrie veranderd en heeft ze een belangrijke boodschap van diversiteit en acceptatie uitgedragen.

Daarnaast staat de formule van Fenty Beauty Pro Filt’r bekend om zijn langhoudende en niet-comedogene eigenschappen. De foundation is lichtgewicht en heeft een zijdezachte textuur, waardoor hij gemakkelijk aan te brengen is en een natuurlijk ogende afwerking geeft. Met een breed scala aan verschillende ondertonen en dekkingsopties kunnen gebruikers hun perfecte match vinden en de gewenste look bereiken, of ze nu op zoek zijn naar een subtiele dagelijkse dekking of een volledige glamoureuze look voor een speciale gelegenheid.

Hoe gebruik je Fenty Beauty Pro Filt’r?

Om het maximale uit je Fenty Beauty Pro Filt’r-producten te halen, is het belangrijk om ze op de juiste manier te gebruiken. Hier zijn enkele richtlijnen voor een vlekkeloze applicatie:

1. Voorbereiding van de huid: Zorg ervoor dat je je huid reinigt en hydrateert voordat je foundation aanbrengt. Dit zorgt ervoor dat de foundation gelijkmatig wordt verdeeld en beter blijft zitten.

2. Kies de juiste kleur: Fenty Beauty Pro Filt’r biedt een breed scala aan kleuren, dus neem de tijd om de juiste kleur voor jouw huidskleur en ondertoon te vinden. Test de kleur op je kaaklijn of de achterkant van je hand om ervoor te zorgen dat het goed aansluit.

3. Breng aan met een penseel of spons: Fenty Beauty Pro Filt’r kan worden aangebracht met een foundationkwast of een vochtige make-upspons. Begin in het midden van je gezicht en werk naar buiten toe voor een gelijkmatige dekking.

4. Bouw de dekking op: Als je meer dekking wilt, kun je een tweede laag aanbrengen. Zorg ervoor dat je elke laag goed blendt voor een natuurlijke afwerking.

5. Set je make-up: Om ervoor te zorgen dat je foundation de hele dag blijft zitten, kun je een dunne laag losse poeder of een setting spray aanbrengen.

Veelgestelde vragen over Fenty Beauty Pro Filt’r

1. Is Fenty Beauty Pro Filt’r geschikt voor alle huidtypes?

Ja, Fenty Beauty Pro Filt’r is geschikt voor alle huidtypes. De formule is niet-comedogeen, wat betekent dat het de poriën niet zal verstoppen en geen acne veroorzaakt. Het is belangrijk om de juiste kleur en formule te kiezen die past bij jouw specifieke huidtype.

2. Hoe lang blijft Fenty Beauty Pro Filt’r zitten?

Fenty Beauty Pro Filt’r heeft een langhoudende formule die tot 12 uur kan blijven zitten, afhankelijk van je huidtype en omgevingsfactoren. Voor de beste resultaten kun je een dunne laag losse poeder of een setting spray aanbrengen om de foundation op zijn plaats te houden.

3. Wordt Fenty Beauty Pro Filt’r op dieren getest?

Nee, Fenty Beauty is een diervriendelijk merk en voert geen dierproeven uit. Alle Fenty Beauty-producten zijn wreedheidvrij.

4. Waar kan ik Fenty Beauty Pro Filt’r kopen?

Fenty Beauty Pro Filt’r is verkrijgbaar op de officiële Fenty Beauty-website, Sephora, Boots en andere erkende retailers. Je kunt ook online winkelen bij betrouwbare platforms zoals Lazada.

5. Kan Fenty Beauty Pro Filt’r worden gebruikt voor fotografie?

Ja, Fenty Beauty Pro Filt’r is zeer geschikt voor fotografie. De formule bevat lichtreflecterende deeltjes die helpen bij het verminderen van flitsreflectie en zorgen voor een prachtige afwerking op foto’s.

Conclusie

Met het Fenty Beauty Pro Filt’r-assortiment heeft Rihanna een ware revolutie teweeggebracht in de beauty-industrie. Dit innovatieve product heeft iedereen de mogelijkheid gegeven om een perfecte teint te bereiken, ongeacht hun huidskleur of -type. Met een breed scala aan kleuren en formules heeft Fenty Beauty Pro Filt’r de normen van inclusiviteit en diversiteit verhoogd en heeft het een blijvende impact gemaakt. Door de juiste kleur en techniek te kiezen, kun je genieten van een prachtige en langhoudende make-uplook met Fenty Beauty Pro Filt’r.

Disclaimer: Dit artikel is geschreven op basis van openbare bronnen en de genoemde merken behoren toe aan hun respectievelijke eigenaren. We hebben geen sponsorschap of partnerschap met de genoemde merken.

Gevonden 11 fenty make up

Every Product From Rihanna'S First Fenty Beauty Collection - Fashionista
Every Product From Rihanna’S First Fenty Beauty Collection – Fashionista
Rihanna'S Fenty Beauty Line: What You Should Buy
Rihanna’S Fenty Beauty Line: What You Should Buy
Get $140 Worth Of Fenty Beauty By Rihanna Makeup For Just $39
Get $140 Worth Of Fenty Beauty By Rihanna Makeup For Just $39
How Rihanna'S Fenty Beauty Revolutionised The Makeup And Skincare Industry  | Vogue India
How Rihanna’S Fenty Beauty Revolutionised The Makeup And Skincare Industry | Vogue India
Fenty Beauty: How Make-Up Helped Rihanna Become A Billionaire - Bbc News
Fenty Beauty: How Make-Up Helped Rihanna Become A Billionaire – Bbc News

See more here: toplist.brokengroundgame.com

Learn more about the topic fenty make up.

See more: blog https://toplist.brokengroundgame.com/category/opmerkelijk

Để lại một bình luận

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *