Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Hoe Je Een Youtube Filmpje Kunt Downloaden En Opslaan

Hoe Je Een Youtube Filmpje Kunt Downloaden En Opslaan

Download filmpjes van YouTube

Hoe Je Een Youtube Filmpje Kunt Downloaden En Opslaan

Download Filmpjes Van Youtube

Keywords searched by users: youtube filmpje downloaden en opslaan youtube filmpje downloaden iphone, youtube filmpjes downloaden app, youtube video downloaden, youtube downloaden android, youtube video downloaden android, verborgen video youtube downloaden, youtube downloaden pc, youtube downloaden gratis

Hoe een YouTube-filmpje te downloaden en op te slaan?

YouTube is een populair platform voor het delen en bekijken van video’s. Soms wil je echter een YouTube-filmpje downloaden en opslaan op je apparaat, zodat je het offline kunt bekijken of bewaren voor later gebruik. Gelukkig zijn er verschillende methoden en hulpmiddelen beschikbaar om dit te doen. In dit artikel zullen we je een stapsgewijze handleiding geven over hoe je een YouTube-filmpje kunt downloaden en opslaan.

1. Gebruik een YouTube-video-downloader

Er zijn verschillende video-downloaders beschikbaar waarmee je YouTube-filmpjes kunt downloaden en opslaan op je apparaat. Een van de meest populaire downloaders is de 4K Video Downloader. Deze software maakt het gemakkelijk om video’s van YouTube te downloaden in verschillende formaten en kwaliteiten.

2. Downloaden met 4K Video Downloader

Om een YouTube-filmpje te downloaden met 4K Video Downloader, moet je eerst de software downloaden en installeren op je apparaat. Ga naar de website van 4K Video Downloader en klik op de downloadknop om de software te downloaden. Volg vervolgens de instructies om de software op je apparaat te installeren.

3. Geef de URL van de YouTube-video in

Zodra de 4K Video Downloader is geïnstalleerd, open je de software en kopieer je de URL van het YouTube-filmpje dat je wilt downloaden. Ga naar YouTube en zoek het gewenste filmpje. Klik met de rechtermuisknop op de URL van de video en selecteer ‘Kopiëren’.

4. Kies het gewenste formaat en de kwaliteit

Keer terug naar de 4K Video Downloader en klik op de knop ‘Plak link’ in de linkerbovenhoek van het programma. De software zal automatisch de URL detecteren en analyseren. Vervolgens krijg je de mogelijkheid om het gewenste formaat en de kwaliteit te kiezen voor het gedownloade filmpje. Selecteer het gewenste formaat en de gewenste kwaliteit en klik op ‘Downloaden’.

5. Selecteer de opslaglocatie op uw apparaat

Nadat je op ‘Downloaden’ hebt geklikt, krijg je de mogelijkheid om een opslaglocatie te selecteren op je apparaat waar het gedownloade filmpje moet worden opgeslagen. Kies de gewenste locatie en klik op ‘Opslaan’.

6. Start het downloadproces

Klik op ‘Downloaden’ en de 4K Video Downloader begint met het downloaden van het YouTube-filmpje naar de opgegeven opslaglocatie op je apparaat. Het downloadproces kan enige tijd duren, afhankelijk van de lengte van de video en de snelheid van je internetverbinding.

7. Wachten tot het downloaden is voltooid

Je kunt de voortgang van het downloadproces volgen in de 4K Video Downloader. Zodra het downloaden is voltooid, wordt het YouTube-filmpje opgeslagen op de opgegeven locatie op je apparaat.

8. Opslaan en openen van het gedownloade videobestand

Ga naar de opgegeven opslaglocatie op je apparaat en zoek het gedownloade YouTube-filmpje. Je kunt het videobestand opslaan op een locatie naar keuze op je apparaat, zoals je desktop of videomap. Dubbelklik op het videobestand om het af te spelen met de mediaspeler op je apparaat.

9. Downloaden van eigen geüploade YouTube-video’s op Android

Als je een eigen geüploade YouTube-video wilt downloaden op je Android-apparaat, volg dan de volgende stappen:

– Ga naar de YouTube Studio-app op je Android-apparaat.
– Selecteer de video die je wilt downloaden.
– Tik op de optie ‘Bewerken’.
– Scrol omlaag naar het gedeelte ‘Elementbewerker’ en tik op ‘Meer opties’.
– Kies de optie ‘Downloaden’ om de video op te slaan op je apparaat.

10. Bespaar gegevens door YouTube-video’s offline te bekijken

Als je geen YouTube-filmpje wilt downloaden, maar het wel offline wilt bekijken, kun je gebruikmaken van de offline functie van YouTube. Volg deze stappen om een YouTube-video offline te bekijken:

– Open de YouTube-app op je apparaat.
– Zoek de video die je offline wilt bekijken.
– Tik op de video om deze te openen.
– Onder de videospeler zie je een pictogram van een pijl naar beneden met de tekst ‘Downloaden’. Tik op dit pictogram.
– Selecteer het gewenste formaat en de kwaliteit en tik op ‘Downloaden’.

FAQs:

1. Kan ik YouTube-filmpjes downloaden op mijn iPhone?

Ja, je kunt YouTube-filmpjes downloaden op je iPhone met behulp van verschillende apps die beschikbaar zijn in de App Store. Een populaire app om YouTube-filmpjes te downloaden op iPhone is de Documents by Readdle-app.

2. Welke app kan ik gebruiken om YouTube-filmpjes te downloaden?

Er zijn verschillende apps beschikbaar om YouTube-filmpjes te downloaden, zoals 4K Video Downloader, TubeMate, VidMate, en Snaptube. Deze apps zijn beschikbaar voor verschillende platformen, zoals Windows, Mac, Android en iOS.

3. Kan ik YouTube-filmpjes downloaden op een Android-apparaat?

Ja, je kunt YouTube-filmpjes downloaden op een Android-apparaat met behulp van verschillende apps, zoals 4K Video Downloader, TubeMate, VidMate, en Snaptube. Deze apps zijn beschikbaar in de Google Play Store.

4. Is het legaal om YouTube-filmpjes te downloaden?

Het downloaden van YouTube-filmpjes is tegen de voorwaarden van YouTube. YouTube staat alleen premium-abonnees toe om video’s offline te bewaren. Het downloaden van filmpjes kan ook de advertentie-inkomsten van contentmakers beïnvloeden. Daarom is het belangrijk om de video’s die je downloadt alleen voor persoonlijk gebruik te gebruiken en ze niet te verspreiden.

5. Moet ik betalen om YouTube-filmpjes te downloaden?

Er zijn zowel gratis als betaalde YouTube-video downloaders beschikbaar. Gratis downloaders hebben vaak beperkingen, zoals een lagere kwaliteit of beperkte functionaliteit. Betaalde downloaders bieden meestal meer functies en een betere kwaliteit.

6. Zijn er verborgen video’s op YouTube die kunnen worden gedownload?

Nee, het is niet mogelijk om verborgen video’s op YouTube te downloaden. Als een video verborgen is, betekent dit dat de eigenaar heeft gekozen om deze niet openbaar beschikbaar te maken.

7. Kan ik YouTube-filmpjes downloaden op mijn computer?

Ja, je kunt YouTube-filmpjes downloaden op je computer met behulp van verschillende software, zoals 4K Video Downloader, ClipGrab en WinX YouTube Downloader. Deze software kan worden gedownload van hun respectievelijke websites.

8. Zijn er gratis opties om YouTube-filmpjes te downloaden?

Ja, er zijn verschillende gratis opties om YouTube-filmpjes te downloaden. Enkele van de beste gratis YouTube-downloaders zijn 4K Video Downloader, ClipGrab en YTD Video Downloader. Deze tools bieden basisfunctionaliteit om YouTube-video’s te downloaden zonder kosten. Let echter op dat sommige gratis downloaders mogelijk beperkingen hebben, zoals advertenties of lagere kwaliteit.

Met behulp van bovenstaande stappen en hulpmiddelen kun je gemakkelijk YouTube-filmpjes downloaden en opslaan op je apparaat. Onthoud echter altijd dat het belangrijk is om de auteursrechten en voorwaarden van YouTube te respecteren wanneer je video’s downloadt.

Categories: Top 42 Youtube Filmpje Downloaden En Opslaan

Download filmpjes van YouTube
Download filmpjes van YouTube

Ga naar YouTube en log in op je YouTube Premium-account. Klik op de video die je graag offline wilt bekijken. Klik onder de video op ‘Download’. De video is nu aan het downloaden.YouTube staat alleen premium-abonnees toe om afspeellijsten en video’s te downloaden voor offline weergave via de YouTube Music-app of YouTube.com. Dit is om de oorspronkelijke makers te beschermen en de advertentie-inkomsten te verhogen.

Hoe een YouTube-video opslaan
  1. Stap 1 – Download YouTube Downloader. …
  2. Stap 2 – Kopieer de link naar een YouTube-video die je wilt opslaan.
  3. Stap 3 – Selecteer het formaat en de kwaliteit.
  4. Stap 4 – Klik op “Downloaden“.
  5. Stap 5 – Wacht een paar seconden en de YouTube-video wordt op je computer opgeslagen!
YouTubevideo’s downloaden die je hebt geüpload
  1. Tik in het menu onderaan op Bibliotheek .
  2. Tik op Je video’s.
  3. Tik op het tabblad Shorts of Video’s.
  4. Scroll naar de video die je wilt downloaden, selecteer Menu en dan. Opslaan op apparaat.
Beste gratis YouTubedownloader 2023: bewaar gemakkelijk video’s van YouTube
  1. 4K Video Downloader. Snel, gratis en flexibel – de meest veelzijdige YouTube downloader. …
  2. WinX YouTube Downloader. Overzichtelijk, krachtig en mooi ontworpen – een goeie tweede. …
  3. Any Video Converter Free. …
  4. Free YouTube Download. …
  5. aTube Catcher.

Hoe Kan Ik Een Youtube Filmpje Downloaden?

Hoe kan ik een YouTube-video downloaden die ik heb geüpload? Volg deze stappen om een video te downloaden:
1. Open de YouTube-app op je apparaat.
2. Tik op het pictogram ‘Bibliotheek’ onderaan het scherm.
3. Ga naar de sectie ‘Mijn video’s’.
4. Blader door de lijst met video’s en zoek de video die je wilt downloaden.
5. Tik op het menu-icoontje naast de video en selecteer de optie ‘Opslaan op apparaat’.
6. Wacht tot de download is voltooid en je hebt nu succesvol een YouTube-video gedownload die je hebt geüpload.

Kun Je Youtube Filmpjes Downloaden En Offline Bekijken?

Wil je weten of je YouTube filmpjes kunt downloaden en offline kunt bekijken? Volg dan deze stappen: ga naar YouTube en log in op je YouTube Premium-account. Zoek de video die je graag offline wilt bekijken en klik erop. Onder de video zie je nu een optie staan genaamd ‘Download’. Klik hierop en de video begint met downloaden. Zo kun je de video op een later moment, zelfs zonder internetverbinding, bekijken. Deze functie is beschikbaar sinds 18 juli 2022.

Wat Is De Beste Gratis Youtube Downloader?

Wat is de beste gratis YouTube Downloader? In dit artikel zal ik verschillende opties bespreken voor het downloaden van YouTube-video’s. Een van de beste gratis YouTube-downloaders is de 4K Video Downloader. Met deze tool kun je gemakkelijk video’s opslaan van YouTube, en het ondersteunt zelfs 4K-video’s. Een andere goede optie is de WinX YouTube Downloader. Deze downloader is overzichtelijk, krachtig en mooi ontworpen. Je kunt ook kiezen voor de AnyVideo Converter Free, Free YouTube Download of aTube Catcher. Deze downloaders bieden allemaal verschillende functies en mogelijkheden. Het is aan jou om te beslissen welke het beste bij je past.

Waarom Kan Ik Geen Youtube Videos Downloaden?

Waarom kan ik geen YouTube-video’s downloaden? YouTube biedt alleen premium-abonnees de mogelijkheid om afspeellijsten en video’s te downloaden voor offline weergave via de YouTube Music-app of YouTube.com. Deze beperking is ingesteld om de makers van de video’s te beschermen en om de advertentie-inkomsten te verhogen. Het doel is om de originele contentmakers te ondersteunen en hen te laten profiteren van de advertentie-inkomsten die worden gegenereerd op hun video’s. Op deze manier kunnen zij belangrijke inkomsten genereren en blijven zij gemotiveerd om hoogwaardige content te produceren.

Details 29 youtube filmpje downloaden en opslaan

Download Filmpjes Van Youtube - Youtube
Download Filmpjes Van Youtube – Youtube
Een Deel Van Een Youtube‐Video Downloaden In Hd‐Kwaliteit - Wikihow
Een Deel Van Een Youtube‐Video Downloaden In Hd‐Kwaliteit – Wikihow
Download Filmpjes Van Youtube - Youtube
Download Filmpjes Van Youtube – Youtube
Download Filmpjes Van Youtube - Youtube
Download Filmpjes Van Youtube – Youtube
Een Deel Van Een Youtube‐Video Downloaden In Hd‐Kwaliteit - Wikihow
Een Deel Van Een Youtube‐Video Downloaden In Hd‐Kwaliteit – Wikihow

See more here: toplist.brokengroundgame.com

Learn more about the topic youtube filmpje downloaden en opslaan.

See more: blog https://toplist.brokengroundgame.com/category/opmerkelijk

Để lại một bình luận

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *